3/3 Lost in the game…

DSC_5685

Ik ben steeds meer van mening dat de academische, kennisgerichte wereld wat te bekrompen is.

Hoe meer ik intap op oude wijsheid, bodemwijsheid, intuïtie, dromen en “het spirituele”, hoe meer ik zie dat wetenschap niet alles kan verklaren. 

Oude gebruiken en rituelen zijn vervangen, vervaagd en achterhaald gevonden. Terwijl we nu zo ver weg lijken te staan van de natuur, van onze natuur.

Wie zijn wij om te denken dat we alles wat niet bewezen is niet waar is?

Wie zijn wij om te geloven dat degene die het beste verhaal heeft de waarheid kent?

Wat ik wel weet is dat:

– ik mijn boekenkennnis razendsnel kan koppelen aan oude gebruiken, mythes en rituelen.

– mijn intuïtie heel scherp is.

– ik mijn inzichten en wijsheid op de meest bizarre momenten binnenkrijg.

– De energie om ons heen heel veel humor heeft.

– Ik de kleinste signalen mix in het grote plaatje

– antwoorden gewoon ontstaan in beelden en visioenen.

– ik ook tussen regels door signalen voel en hoor 

Handige tools in mijn werk als healer en mentor. Maar soms minder handig als mens en moeder in deze maatschappij.

Want ik kan niet tegen iedereen zeggen als iets een voorspelling of voorgevoel is. Soms kan ik het niet hardop zeggen omdat mensen het nog niet “horen” of omdat het niet altijd de leukste dingen zijn.

Bij mijn klanten kan ik gelukkig all-out omdat de vraag er is. Hulp kunnen bieden bij onderdrukte ervaringen en emoties, ze omhoog halen en helen. Vrouwen begeleiden in de spirituele wereld door mijn ervaring en wijsheid te delen over de dingen die we niet meer van onze (groot)ouders of op school leren.

Er is zoveel moois in de wereld wat niet bewezen kan worden als je in boeken kijkt maar wel als je naar mensen luistert.

Voel, ervaar, WEET, voorbij de academische wereld. Onderzoek en wees nieuwsgierig naar onverklaarbare zaken die onze levens op hun kop zetten, inspireren en in contact brengen met dingen die groter zijn dan onszelf. 

If you feel lost in the game: volg je intuïtie, vind je plek in sisterhood en herinner dat deze kracht overal rondloopt. Het spel spelen is zo veel leuker met mensen waarmee je verbonden bent.

Laat een reactie achter





© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring