De moed hebben om eerlijk te zijn zonder te willen provoceren

DSC_5531-bewerkt

Met wat ik te zeggen heb zal ik een hoop mensen inspireren… en al van kinds af aan weet ik dat ik met diezelfde woorden ook altijd mensen zal triggeren. 

Ik ben niet op zoek naar het randje van wat prettig is om te horen voor anderen. En toch voel ik soms dingen aan die niet prettig zijn voor de ander om te ontvangen. Ik ben een ziener en een healer maar dat heeft bar weinig met lichtwerker te maken. 

In mij zitten herinneringen van vergeten tijden, in mij zit wijsheid die nergens meer te lezen is, in mij zitten verhalen uit een periode waar het gevaarlijk was dit te weten. 

Via mij willen deze boodschappen de wereld weer in en die woorden activeren iets, meestal inspiratie die hoop geeft en soms inspiratie in de vorm dat het emotioneel iets losmaakt waar die persoon nog niet klaar voor is.

Ik beloof dat ik eerlijk blijf over de dingen die ik diep van binnen weet. Ik wil blijven inspireren ookal weet ik dat sommige mensen me niet begrijpen, ookal weet ik dat sommige mensen geraakt worden en mij daarvan zullen beschuldigen. Ik kan je ondersteunen met die triggers te werken maar het is niet mijn verantwoordelijkheid ze te omzeilen en vermijden. Ik zal de moed houden om te blijven spreken voor degene die het nodig hebben te horen.

Ik weet dat wat ik te zeggen heb, gehoord mag worden en dat als ik ze niet uitspreek ze via een ander kanaal worden verzonden.De wereld is klaar voor een ander geluid en soms zijn mensen er nog niet aan toe om te veranderen… geef het tijd. De toekomst is geduldig.

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring