Donkere maan ritueel

DSC_5531-bewerkt

25 de sep de 2022, 23:54

De donkere maan is een moment om naar binnen te keren. Het moment van de maancyclus met de sterkste vrouwelijke energie. Tijd om die krachtige magie te gebruiken om aandacht te geven aan wat buiten bereik lijkt. Creรซr jouw droomleven als de eerste stap om het te realiseren. 

Dit is het moment om jouw intenties op te schrijven en hardop voor te lezen aan het universum. De intenties komen voort uit de verlangens en dromen die steeds weer naar boven komen. In de dagen voorafgaand aan de donkere maan zal je vaker nadenken over jouw verlangens en komen ze op in beelden, dromen en drijven ze boven in je gedachten.

Wat waren die voor jou?

Maak op je eigen manier ruimte en tijd voor dit ritueel. Maak bijvoorbeeld een altaar, reinig of smudge de ruimte en/of jezelf en zorg dat je niet gestoord wordt door huisgenoten en telefoon. Maak nu contact met jouw verlangens en dromen. Houd jezelf niet tegen, hoe groot en gek ze ook voelen.

Sluit je ogen en adem een paar keer diep in en uit. Geef ruimte aan je dromen en verlangens, zonder de beren op de weg en angsten of onzekerheid.

Schrijf op wat je zou willen in je leven als alles kan en alles mag en Dream Big!ย 

Als je van plan bent een baan te krijgen of je ideeรซn omzetten in een business? Schrijf dat op en spreek ze hardop uit aan het universum. Laat je stem klinken vol vertrouwen en gelukzaligheid. Je kunt laten je papier (wel milieuvriendelijke exemplaren) in de natuur hangen (bv een mooie boom) zodat de wind ze kan meenemen of verbrandt ze om ze door het vuur te laten transformeren.

Een groot deel om de magie en maanenergie haar werk te laten doen is geduld hebben. (Voor mij nog het moeilijkste deel)

Zoek naar manieren om je verlangens en dromen levend te houden. Leg/hang ze op een zichtbare plek of bewaar ze in je portemonnee. 

๐™Ž๐™ฌ๐™š๐™š๐™ฉ ๐™™๐™ง๐™š๐™–๐™ข๐™จ ๐™š๐™ฃ ๐™›๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ๐™š ๐˜ฟ๐™ค๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ง๐™š ๐™ˆ๐™–๐™–๐™ฃ 

Laat een reactie achter

ยฉ 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring