Durf te dromen, durf te groeien, durf te ZIJN! Tip 2

DSC_6122

Hieronder mijn tweede tip om direct aan de slag te gaan om je leven een positieve draai te geven.

Tip 2. Herbeleef je goede vibes

Heb je weleens zo’n moment gehad dat je allerlei gave herinneringen ophaalt met vrienden of familie? Van het ene verhaal komt het andere en voor je het weet is iedereen in een super vrolijke bui en krijg je kramp in je kaken van het lachen. In je hoofd buitelen de mooie momenten in je leven over elkaar naar buiten en kun je met moeite je verhaal kwijt omdat anderen ook hun herinneringen willen delen. Dit herbeleven van mooie herinneringen brengen je direct in een positieve vibe en het is nog aanstekelijk ook! 

Misschien heb je na zo’n ontmoeting zelfs gezegd: “Oooo, dit was zo fijn, dit moeten we vaker doen!”

En dat kan!

Op een moment zoals hierboven geschetst is er bijna geen rem op die mooie gebeurtenissen waar je een goede vibe van krijgt. Je hebt namelijk, zoals hierboven aangetoond, eenvoudig toegang tot alle coole en verbazingwekkende dingen die je in je leven hebt gedaan. 

Mijn tip is dan ook, schrijf ze eens op. Maak een leuk boekje en verzamel alle “good vibes” van vroeger en alle geweldige dingen die je nu aan het doen bent. Een andere insteek kan zijn om op te schrijven wat je leuk vindt aan jezelf. Dit boek is een fijne manier om een ​​lijst te maken met geweldige dingen die je hebt gedaan en waar je allemaal dankbaar voor bent in je leven. 

Wanneer je ze opschrijft en je er vaker mee verbindt, nodig je geluk uit en meer dingen om dankbaar voor te zijn in je leven.

Kortom een waardevol boekje waar je op terug kunt vallen op momenten waarop je wel wat positieve input kunt gebruiken.

Be A Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring