Durf te dromen, durf te groeien, durf te ZIJN!

DSC_6114

Het is herfst en alles om ons heen is in rap tempo aan het veranderen. De dagen worden korter en er wordt om mij heen weer wat meer gemopperd op het weer. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het komt dat jij je tijdens de zomermaanden en eerste weken na de vakantie vaak geïnspireerd bezig bent en hoe die flow binnen no-time ook weer verloren raakt als je de draad van het dagelijks leven weer oppakt? 

Zou het niet geweldig zijn als we ons hele leven altijd positief kunnen blijven? Want als jij je geïnspireerd voelt, heb je energie in overvloed en kun je moeiteloos de dingen bereiken waar je van droomt. Het is dus noodzaak dat je weet hoe jouw energie blijft stromen, waarvan je inspiratie opdoet, vasthoudt én het voor je laat werken. 

Dag in dag uit opstaan met het gevoel dat je wordt geleefd, het gevoel dat je iets mist? Voel jij dat je hier geen zin meer in hebt? 

De meesten van ons hebben niet een aaneenschakeling van ‘happy times’ zoals Facebook ons zo vaak laat geloven. Sterker nog, vele hebben juist de neiging om negatief te denken. Het is gemakkelijk om negatief te denken want onze hersenen slaan sneller negatieve gedachten op dan positieve. Daarbij komt dat we in het leven vaker neigen te “falen”, dus het is logisch om op deze manier te denken en we voelen ons er comfortabel bij. Negatief denken veroorzaakt ook veel stress omdat je alle slechte dingen die zijn gebeurd en waardoor je je ellendig voelde steeds weer terughaalt en relateert aan het NU. Onnodig om erbij te zeggen dat stress niet goed is voor je gezondheid.

Positief zijn en loskomen van vaste denkpatronen: 

doet je glimlachen, 

het brengt balans in je lichaam en geest 

laat alle overvloed, vreugde en aantrekkingskracht stromen 

Kortom je wordt een magneet om mensen en mooie ervaringen aan te trekken! 

Zijn er momenten waarop jij je afvraagt: “Is dit het nu? Ga ik zo mijn leven voortzetten?” 

Ik hoor dit vaak van de vrouwen die ik help in mijn praktijk. En het is zo tof om te zien hoe dit gevoel veranderd als ze aan de slag gaan om niet meer Superwoman te willen ZIJN en gewoon de vrouw te ZIJN waar ze zelf gelukkig van worden.

In mijn Be A Woman traject gaan we samen aan de slag om je onrust en gebrek aan energie te doorbreken. Door middel van verbonden coaching, wekelijkse oefeningen met inzichten, handvatten en nog véél meer om jou te helpen groeien zodat je je elke dag energiek, gelukkig en bovenal jezelf voelt.

Ik zal komende dagen 3 tips posten om direct aan de slag te gaan om je leven een positieve draai te geven.

Be A Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring