EmpowHERment Mentoring Clear your head, Follow your womb and Change your habits in Life&Business

  • The inner path to Female Leadership.
  • Women's only program.
  • Break the cycle.
  • Stop playing it save and put your work out there.
  • Quit complaining and take a chance.

Wil jij samen 1-1 groeien, door je Life&Business op een vrouwelijke manier te leiden.

Vernieuwend leiderschap door verbinding te houden met je leven en je omgeving. En daarnaast ruimte te blijven voelen voor jouw waarde in je bedrijf. Ook als je geen eigen bedrijf hebt is deze mentoring voor jou.

Elke maand hebben we contact om in je groei de kracht en kwetsbaarheid te kunnen gebruiken als richtingaanwijzers. Daarmee kun je vol verantwoordelijkheid jouw leven creëren, The Female Way.

We geven vooral voorrang aan de shift in vrouwelijk bewustzijn.

Als iedereen zegt dat je genoeg bent, maar je voelt dat wat je doet niet volledig gehoord of gezien wordt. Door harder te werken los je deze gevoelens niet op. Jouw leven en werk mag vanuit plezier en moeiteloze aantrekking groeien.

We leggen steeds de vrouwelijke schaduwen bloot die in de vorm van angst, weerstand en onzekerheid zichtbaar worden.

Ik zie jou, Ik hoor jou en Ik weet helder te krijgen waar je achter die schaduwen jouw energie, moed en waarde vindt.

Ga op avontuur en verwonder over jouw veerkracht in 6 sessies over 3 of 6 maanden.

De wereld om ons heen vraagt om verandering. We hebben meer vrouwelijke rolmodellen nodig die het doen op "The Famale Way".

Ben jij ook op zoek naar betere manieren om met alle verwarrende emoties en gevoelens om te gaan. Net als iedereen wil je een beter en prettiger leven voor jezelf, meer JOY en minder lijden, betere relaties met anderen, jezelf, een beter begrip van je levenspad en ware roeping. Waar is je plaats in de samenleving, balans in leven, je doel, meer zelfliefde, beter zelfbewustzijn en verbinding met je ware hoogste zelf.

In het leven maken we zoveel dingen mee die onze energie en aandacht opslokken. Al deze dingen vormen ons op de een of andere manier. Schaduwwerk is de sleutel tot een hoger zelfbewustzijn, dat ons helpt onszelf beter te begrijpen en onze ware roeping, unieke pad en doel te vinden. Het proces van schaduwwerk is gewoon het proces van het deconditioneren en afleren van alles wat ons is geleerd, geconditioneerd om op de een of andere manier te geloven, zien, voelen en begrijpen.

Schaduwwerk is eigenlijk iets dat altijd gebeurt. Er wordt ons niet gevraagd of we het willen doen of niet, ons hele leven is schaduwwerk, maar wanneer we ons niet bewust zijn van de schaduw, groeit de schaduw en neemt de controle over onze persoonlijkheid en ons leven. Wat we ook afwijzen, weerstaan, onderdrukken, ontkennen, negeren, verwaarlozen en verborgen houden, het voedt de schaduw.

Alles waar we ons voor schamen, al onze geheimen, al onze onvervulde verlangens, alles wat ons bang maakt, alles waar we niet tegen kunnen, alles wat ons boos, jaloers, geobsedeerd maakt, alles wat we walgelijk, onaanvaardbaar, ongemakkelijk vinden, alles waar we niet over willen praten, alles wat we vermijden, alles wat we voor onszelf weg willen houden, voedt onze schaduw. Schaduwwerk is een fulltime baan en het loont.

In deze online 1-1 sessies bied ik jou Guidence op het punt waar je nu staat.

Je heb van die momenten in Life&Business:

  • Waar brainstormen met jezelf niet meer werkt.
  • Waar je de stappen voelt, maar de HOE DAN je blokkeert.
  • Waar de passie voelt, maar de vorm niet helder wordt.

Deze mentoring is niet bedoeld als quick fix maar om jouw specifieke groeimogelijkheden helder te krijgen en je te begeleiden weer stappen te zetten naar jouw Next Level.

Met de inspiratie en energie die ik je in deze EmpowHERment Mentoring geef kun jij vol vertrouwen jouw keuzes en groei verder in beweging zetten.

EmpowHERment Mentoring

Verdeel je 6 sessies over 3 of 6 maanden.

En wil je er 24/7 een Safespace in Voxer bij? Vraag naar de mogelijkheden.

Jouw Investering 5000 euro excl. Btw. Betaling in termijn is mogelijk

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring