Feminisme is uit de tijd

DSC_6233

Feminisme is uit de tijd én vrouwen en mannen zijn uniek dàt mogen we eren en vieren. 

📍Kan er niet een nieuwe naam komen voor vrouwen die krachtig ZIJN én vrouwelijk?
📍Kan er niet een nieuwe naam komen voor vrouwen die hun eigen boontjes doppen én een man nodig hebben?
📍Kan er niet een nieuwe naam komen voor vrouwen die kwetsbaar durven zijn én toe durven geven dat de man sommige dingen beter kan?
📍Kan er niet een nieuwe naam komen voor vrouwen die Leider zijn met een grote L én nooit aan de top hoeven staan van een miljarden bedrijf?

Wij vrouwen ZIJN een heleboel, behalve een man! 

Ik wil me dus ook niet vergelijken met een man. Ik wil dat ik mijn eigen versie van KRACHTIG, STERK en LEIDERSCHAP mag bepalen en creëren. En geloof me: om de top te bereiken hoef je je vrouwelijkheid niet te verloochen.

Ik wil dat elke vrouw die nu LEEFT niet in het bos van stellingen, die bij feminisme horen, hoeft te verdwalen. Ik ga een nieuwe revolutie starten waarbij vrouwen en mannen naast elkaar staan in al hun KRACHT én elkaar écht ZIEN voor wat ze elkaar kunnen bieden, zonder de concurrentiestrijd aan te gaan.

CLAIMER: lieve mannen als iets wat ik zeg, je op wat voor manier dan ook uitdaagt, irriteert, raakt of beledigt, FIJN! Dan nodig ik je meteen uit, om te gaan staan voor wat JIJ nodig hebt in deze wereld om het beste uit jezelf te halen. Ga aan de slag met datgene wat jouw raakt en creëer daarvoor een nieuwe vorm, naast mijn visie voor vrouwen. Er zijn fantastische mensen naast mij, die mannen helpen om de toekomst vorm te geven op een manier die zowel mannen als vrouwen eer aan doet. 

Ik ben Inge, Female Flow Expert

Be a Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring