GENOEG!

Foto Spiri-179

Ik werd getipt naar een artikel van psychologiemagazine.nl: waarom-kwetsbaarheid-je-sterker-maakt

In dit artikel wordt het onderzoek van hoogleraar Brené Brown over kwetsbaarheid besproken. Ze heeft meerdere TED-talks gedaan en deze wil ik je laten zien. Laat je in 20 minuten meenemen in de absurde situatie waarin we onszelf klein houden.

Ik praat de laatste tijd veel met vrouwen over de drempels die we opwerpen om onszelf klein te houden. Vrouwen met prachtige ideeën, een prachtige gave, een verhaal die anderen kan helpen en vrijgevigheid zonder grenzen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat weinig mensen dát van ze weten. Geconditioneerd als we zijn om: perfect te zijn, gewoon te doen, in een hokje te passen, massaal dezelfde trends te volgen, erbij te horen enz….

Ook ik had en heb nog steeds moeite om mezelf duidelijk te maken over wat ik kan en doe met en voor vrouwen. Als je dit wilt weten? Vraag ernaar ik ben bereikbaar! En vind je contact maken spannend? Houdt dan mijn social media in de gaten want ik heb er GENOEG van om mezelf tegen te houden omdat anderen me misschien niet kunnen of willen begrijpen. 

Want weet je? Ik ben niet voor iedereen de juiste persoon en dat is meer dan GENOEG.

Waarom zijn we niet duidelijk zichtbaar in dit stuk wat ons anders en uniek maakt? We ontnemen daarmee de wereld om te groeien, om beter te worden, om stappen te zetten die nodig zijn om de noodzakelijke transformatie van ons bestaan te maken.

Ik ben er voor de vrouwen die samen met mij deze revolutie willen gaan vormgeven. Wil jij ZIJN wie je bent, voluit LEVEN en KRACHTIG staan ook in je kwetsbaarheid? 

Ik heb er ook GENOEG van mezelf tegen te houden. En jij? 

Be a Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring