Healing & Clearing

Bij individuele healing en mentoring kijk ik altijd naar jou als vrouw.

Jouw lichaam spreekt vaak duidelijke taal en leidt mij tijdens een sessie. Ik heb dus geen standaard protocol, maar ik stem mij altijd af op jou en wat er op dat moment nodig is voor jouw lichaam. Tijdens een energetische healing&clearing maak ik gebruik van mijn intuïtie en van heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Ook communiceer ik met en zet ik de kracht en energie in van de spirituele gidsen.

Sinds ik me kan herinneren, sta ik al in contact met mijn paranormale, spirituele gaven. Als kind ben ik eerst spelenderwijs met mijn gaves en krachten omgegaan. Later ben ik me actiever gaan verbinden met mijn mogelijkheden en heb ik een enorme verdieping kunnen maken. Mijn intuïtieve kanaal is nu daarom ook sterker ontwikkeld om anderen te ondersteunen bij fysieke en emotionele ongemakken.

Ik ben trots dat ik als mens en vrouw nog altijd volop in ontwikkeling ben en blijf.

Wat kan een healing & clearing voor jou betekenen?

Tijdens een energetische healing & clearing sessie, werk ik op jouw lichaam met mijn helende handen en energie. Ik breng blokkades en vastgezette energie in jouw lichaam in beweging en zo geef ik de ruimte voor een loslating en zelfhelende beweging. Hierdoor vindt er een reset plaats van lichaam, geest en ziel en kan je je (opnieuw) afstemmen op je authentieke zelf en op jouw unieke pad. Ook de energie in jouw chakra's worden weer in balans gebracht.

Na de sessie zorg ik ervoor dat de energie weer goed geaard wordt zodat jij je weer opgeladen en vrijer voelt. Omdat de healing & clearing "hard" werken is op een diep niveau is water/thee drinken erg belangrijk voor het proces van zuivering.

Soms vertelt jouw lichaam mij wat je zelf niet direct had gekoppeld aan jouw situatie. Als ik het aangeef, zal dat meestal direct (h)erkenning en opluchting geven. Deze energetische healing & clearing is vooral een bijzonder moment  voor jezelf, om weer te kunnen groeien en/of om rust te krijgen.

Een Healing & clearing kan worden ingezet bij veel thema's, oa:

  • Fysieke en Emotionele reset
  • Terugkerende of aanhoudende fysieke ongemakken en klachten na medische behandeling
  • Chakra Healing sessie
  • Sacred Feminine Healing sessie
  • Moederlijn sessie

Sessie zijn op lokatie of bij mij thuis waarbij ik intuïtief gebruik maak van kristallen, etherische oliën en andere heilige voorwerpen. Ik heb vooraf graag een duidelijk beeld van jouw vraag en situatie. Via het contact formulier kun je met jouw uitleg een verkennend gesprek aanvragen.

Soms kan één sessie voldoende zijn en soms zal ik meerdere sessies aanraden.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten a 120 euro excl. btw, excl. eventuele reisvergoeding.

Voor alle duidelijkheid: Ik heb geen medische opleiding gevolgd en deze behandeling is geen medische/geneeskundige behandeling. Ik ben dus ook geen vervanging van het reguliere medische traject bij medische klachten. Mijn behandelingen zijn dus ook niet bedoeld als vervanging van noodzakelijke medische behandelingen.

Healing & Clearing

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring