Heb/Had jij een goed voornemen om fitter/slanker/gezonder te worden?

DSC_5508

Echt zo’n januari ding en vaak is januari de week om net zo hard te stoppen als je begonnen was met je voornemen.

Is ook niet gek want de winter energie staat gelijk aan de energie tijdens je menstruatie.

Net wat minder energie, net wat minder behoefte aan contact, net wat minder fysieke kracht….

Dus wil je echt voor je lichaam zorgen in 2023?

HOUD gewoon van jouw lichaam. Zij is het die je voortbeweegt op deze aarde. Zij is het die jouw dromen in dit leven in de wereld brengt en vereeuwigt. Zij is zo mooi!  Zo’n wijs en kostbaar geschenk!  Zodra we ons verbinden en afstemmen op haar, openen we een pad naar een magische plek vol wijsheid en een snelweg naar die diepgewortelde verbinding met jouw bron.

In deze tijd gaat vaak al onze energie en focus naar ons hoofd, onze intelligentie, hersenspinsels, gedachten en kennis. Wanneer we ons alleen daarmee identificeren is ons lichaam slechts een machines die ons hoofd daar brengt waar ons hoofd denkt te moeten zijn. 

Maar je lichaam is zoveel meer! Het heeft haar eigen ritme, behoefte, verlangens en missie. 

Zij weet het!  

Jouw lichaam is nieuw in dit leven maar ze kent al je dromen en je angsten, je herinneringen en alles wat je hebt meegemaakt van nu en van alle tijden. Ze integreert alles wat je hoofd weet en op een dieper niveau koppelt aan wie je bent. Dat brengt je intuïtie omdat ze weet wat je ziel weet!  Jouw lichaam is zo gezonder dat ze  jouw passie kent en laat je voelen wat de reden is waarvoor je op deze aarde bent gekomen.  

En het mooiste is, je kunt dit dus allemaal voelen. In dit lijf vertelt ze je wat je wel en niet lekker vindt, wat goed voor je is en je ziel voedt en wat je energie opslokt. Ze weet wanneer je excuses verzint en jezelf voor de gek probeert te houden. 

Daarom is die snelweg naar binnen nemen en op een vrouwelijke manier begrijpen waar je vandaan komt voor mij zo belangrijk om over te vertellen. En is ook lichaamswerk een essentieel onderdeel van alle trainingen die ik faciliteer. We moeten de verbinding met ons lichaam weer in ere herstellen. Eerder nu dan later. Zij is jouw verbinding met jouw essentie.

Wanneer je echt contact met haar begint te maken en je afstemt op haar ritme, begint het WETEN. Het is het begin van een levenslange reis vol herinneringen, avontuur, verkenning en zelfrealisatie. 

Dat is: The inner path to Female Leadership 

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring