Het goud van de maancyclus ligt in het donker

DSC_5323

Waarom ik zo lang als nodig blijf preken over de fout in de huidige maandkalenders, dat ze donkere maan “nieuwe maan” noemen 

1f624.png

.

Ongeveer 3 dagen na de volle maan, het hoogte punt van de mannelijke energie in de maancyclus, zakken we in de vrouwelijke energie. Het donkerste punt van de maancyclus, op donkere maan dus, ligt het hoogtepunt van de vrouwelijke energie.

Het mannelijke staat dus voor kennis naar buiten brengen en in het vrouwelijke vind je de creatie en wijsheid in jezelf.

In de vrouwelijke energie keer je, ideaal, naar binnen om te reflecteren, om op te laden, te herstellen en nieuwe energie opdoen. 

Want daarna wil je met de mannelijke energie spelen, ben je klaar voor een vruchtbare periode met een uitgaande en stralende persoonlijkheid in de opbouwende maancyclus.

Deze vrouwelijke energie onderschatten de meeste vrouwen. Soms zijn we zelfs bang voor onszelf in dat donker, bang in onszelf.

Accepteer niet langer dat je vlucht voor deze prachtige inwaartse kracht. Vertrouw jezelf en eer de Priestess, Vroedvrouw, Zieneres, Healer en de Heks die je bent. De oude wijsheid zit al in je, je hoeft alleen jezelf toestemming te geven om het te herinneren. 

Open de poort naar:

1f525.png

 Passie

1f48b.png

 Sensualiteit

1f483_1f3fb.png

 Crazy Fun-Time

🪽 Vrijheid

1f970.png

 Zelfliefde

Blessed dark moon sisters 

1f311.png

 op 20 april om 06.12

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring