Huisreiniging

Soms ben je je zelf niet eens bewust van een negatieve energie in je huis.

Jouw huis is een plek waar je je veilig wilt voelen. Je besteed zorg aan het gezellig maken van je woning en natuurlijk zorg je ook voor een schone en veilige woonomgeving. Maar soms is dat niet genoeg, soms voel je dat er iets niet klopt en kun jij er de vinger niet opleggen. Alsof de energie niet klopt...

Misschien gebruik je zelfs al zuiverende kristallen of witte salie?

We maken er misschien wel grapjes over en zeggen gekscherend "misschien spookt het hier wel" en toch zit het nog een beetje in de taboe sfeer. Door films als Ghostbusters hebben we een bepaald beeld gekregen van "geesten" en "ongewenste bewoners". Wees gerust, ik kom niet aan met een heel verdelgingspak. Mijn manier is niet Hollywood spectaculair.

De energie in je huis reinigen is wel een goede optie om van jouw huis een warm en welkom thuis te maken. Alles is tenslotte energie en steeds meer mensen worden zich bewust dat er meer is dan wat we zien.

Het is natuurlijk niet allemaal negatief. Er is ook veel positieve energie, waar we allemaal gelukkig van worden en die ons vooruit helpt. Er is helaas ook negatieve energie. Deze negatieve energie kan zorgen voor fysieke en mentale ongemakken en klachten. Je kunt het vaak ook voelen aan de sfeer in huis en je humeur of gewoon een onaangename tocht of kou in je huis.

Wat kan ik dan doen dat jou gaat helpen?

Ik voel, zie en hoor meer dan andere mensen. Al van kinds af aan vind ik het normaal dat ik omringt wordt met energie en alles wat onder de noemer paranormale activiteit valt. Ik werd me er pas als puber van bewust dat dit niet voor iedereen zo was. Steeds meer werd ik me toen ook bewust van de negatieve kant die het voor andere mensen had. In mijn zoektocht om hier op de juiste manier mee om te gaan heb ik hulp gekregen maar vooral veel zelf moeten leren. Ik heb mijn eigen weg gevonden in dit schemergebied en weet inmiddels hoe ik kan communiceren en zuiveren met energie die anderen beangstigen of simpel weg niet kunnen verklaren. Ik kan daardoor voor veel mensen helderheid bieden en vooral meer begrip geven in hun situatie.

Het mooie hiervan is dat ik met deze gave in jouw woning de negatieve energie (en alles wat daarbij hoort) kan voelen en kan zuiveren.

Wanneer roep je hulp in?

Soms ben je je zelf niet eens bewust van een negatieve energie in je huis. Wel kun je dan merken dat je op vakantie of bij anderen je "anders of vrijer" voelt en als je thuis komt valt er een zwaarte over je heen. Of je hoort soms van anderen (als ze dat durven zeggen, want naast dat het vervelend is om te zeggen, rust er nog wel een taboe op) dat ze een "raar" gevoel hebben bij jou thuis.

Of misschien ben jij je zelf bewust van de aanwezigheid van negatieve energie.

Het is meestal merkbaar aan de energie die weglekt en waardoor je je moe voelt. Jij en je huisgenoten of dieren kunnen prikkelbaar zijn en er kunnen zelfs op termijn allerlei fysieke en mentale klachten ontstaan. Tijd om de energetische belasting op te schonen dus.

Hoe werkt een huisreiniging?

Wanneer je mijn hulp wilt inschakelen kun je hieronder het contactformulier invullen met jouw situatie en zorgen. Daarop volgt een gesprek om te kijken of we een klik hebben en ik het gevoel heb dat ik ook daadwerkelijk kan helpen.

Als we allebei een JA voelen maken we een afspraak waarop ik langskom voor de huisreiniging. Ik check op voorhand op afstand al een keer in en tijdens de afgesproken dag ga ik alle binnen- en buitenruimtes langs. Tijdens de dag van de energetische huisreiniging leg ik uiteraard alles uit wat ik "zie" en doe. Ik vind het altijd fijn als je meeloopt door jouw huis. Ik wil je daarmee ook laten zien en merken dat er een verhaal zit achter de negatieve energie.

Wat levert het je op?

Jij en je medebewoners hebben weer meer energie, slapen beter, lichamelijke  en mentale ongemakken en klachten verminderen of kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Visite zal ook merken dat je huis uitnodigender is (al zullen ze dat misschien niet direct zeggen).

Heb je een eigen bedrijf (aan huis) dan kun je merken dat je business beter  gaat stromen.

Kostenindicatie

Voor een normaal woonhuis reken ik 650€ exclusief btw, exclusief reisvergoeding.

Voor een woonruimte met bedrijf aan huis of grotere huizen zal ik, afhankelijk van de grootte, extra rekenen.

Een energetische huisreiniging is altijd op lokatie en kan niet op afstand worden gedaan.

196c5c5f-a4b7-471b-9a0c-e4982437d27d

Huisreiniging

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring