“Ik moet meer gedaan krijgen want anders…”

IMG-20221024-WA0014

Ja, anders wat?

Als we het druk hebben verschuift onze focus vaak naar zo efficiënt mogelijk werken om maar taakjes af te vinken. We willen meer gedaan krijgen in een uur en gaan dus op zoek naar manieren om nóg sneller te werken. Maar sta je wel eens stil bij wat je eigenlijk allemaal aan het doen bent? Of het allemaal wel écht belangrijk is? En interessanter nog; of het bijdraagt aan wat jij graag wilt bereiken?

Ik hoor vaak van klanten dat ze zichzelf niet de tijd geven om na te denken of te voelen omdat dat niet bestempelt wordt als werk. Dat is een overblijfsel van de industriële revolutie, toen ons (lopende band)werk vooral zichtbaar en meetbaar was. Want wanneer we nadenken kan niemand zien wat we aan het doen zijn en daarom voelt het niet alsof we aan het werk zijn…

Om die reden sturen we dan ook liever nog een email of plannen maar weer een post in, want dan kan iedereen zien dat we de kantjes er niet vanaf lopen.

Gelukkig kan het ook anders, meer in verbinding met wie jij bent!

✓ Schrijf bijvoorbeeld eens op WAARMEE je zo druk bezig bent. En voel dan bij jezelf of je nog blij wordt van deze activiteiten. Of ze de resultaten geven die je wilt, zowel in Life als Business.

✓ Voel eens vaker waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Welke activiteiten zou je het liefste de hele dag door doen en waar mag je misschien nog wat beter je grenzen stellen?

✓ Stem je werkzaamheden af op hoe je je voelt. En werk vooral als je inspiratie voelt. Op die manier werk je efficiënter 

, maar dan op een heel natuurlijke manier. Je gaat ervaren dat je tijd kunt besparen door op basis van jouw ritme en energie te werken.

Laten we op zijn minst stoppen ‘druk zijn’ te zien als iets waar je trots op mag zijn. Want diep van binnen weet je het al lang; vroeg of laat loop je jezelf voorbij…

En daar heb je helemaal geen tijd voor, toch? 

Wil jij aan het einde van het jaar samen met ons gaan voor verandering en meer innerlijke rust ervaren? De focus verleggen van druk zijn voor anderen naar tijd nemen voor jouw alignment en flow.

Het is de tijd van magie dus waar wacht je op?

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring