“Is dit niet te ZWEVERIG?”

DSC_5292

“Het is niks voor mij hoor als het zweverig is.” Dit hoor ik wel vaker als ik vertel over waar ik mee bezig ben en mijn aanbod promoot. En ik begrijp volkomen waar dat vandaan komt. Workshops en trainingen in de spirituele of onverklaarbare hoek zijn er in vele vormen en het ligt aan degene die het geeft of je wel of niet aangaat op de boodschap. Ik weet ook dat ik niet met iedereen match en dat is helemaal prima! 

Mijn werkwijze, persoonlijkheid, energie en aanbod is niet voor iedereen. Ik voel wel dat ik iedereen kan helpen die mijn hulp vraagt. Mijn taak is dus om duidelijk te maken waarmee ik jouw kan helpen.

Want als ik uitleg hoe ik mijn kennis en expertise toepas en dat ik kan helpen om af te komen van jouw eeuwige vermoeidheid, onverklaarbare kwaaltjes, onzekerheid, perfectionisme en uitstelgedrag wordt mijn “blackbox” al minder zweverig toch!?

Stel je voor:

Wat nou als je écht veel meer energie zou kunnen hebben? 

Wat nou als je écht kon stoppen met alles overdenken en anderen of situaties de schuld geven?

Wat als jij gewoon KEUZES kon maken die NU helpen om trots te ZIJN op jezelf? 

Hoe zou je leven er dan uitzien? Pfff… Wat een heerlijk idee is dat, of niet?

Misschien hebben wij elkaar nog nooit gesproken. Misschien lees je mijn posts en stop je mij in een hokje op basis van jouw ervaringen. Misschien zou je wel willen maar houdt iets je tegen. Misschien heb jij behoefte aan verandering in je leven maar weet je niet HOE. 

Ik nodig je uit om ‘out of the box’ te kiezen op gevoel. Vraag niet naar de HOE en WAT. Want heel soms is alles wat telt de transformatie die jij kunt maken, het allerbelangrijkste.

Want als ik jouw de vraag stel: “Hoe zou je het vinden als ik je zou kunnen helpen je mindset te versterken en je onrust over jouw leven weg te nemen.. zónder zweverigheid?”  

Zouden jouw ogen oplichtten en zou je instemmend knikken. Zie je de potentie, mogelijkheden, een nieuw leven waarin alles makkelijker en leuker kan zijn. Waar je voluit kan genieten….

Ik heb al vele gesprekken gevoerd en veel vrouwen geholpen. En nee, ze wisten niet altijd wat ik precies doe. Wat ze wel voelden was opluchting dat er een oplossing is voor alle ogenschijnlijke losse kwaaltjes en zorgen. Bijna alle vrouwen hebben tijdens zo’n gesprek tranen in hun ogen.

Het beeld dat ik haar in ons gesprek schets, lijkt voor haar vaak zó ver weg. Althans, enkele minuten daarvoor. Sommige maken de keus om er voor te gaan. En zij LEVEN inmiddels dat positieve en energieke leven. Niet zonder ups & downs, maar óndanks ups & downs.

Maak jij ook die keus? 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw nieuwe ZIJN.

Be A Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring