JIJ bent hier om jouw wijsheid te vereeuwigen

DSC_5618

Laten we samen opstaan en in puurheid onze wijsheid uitspreken. Alleen zo veranderen we ons eigen leven en herinneren we anderen hoe ze hun ware kracht onder de knie krijgen.

Laten we samen de kracht belichamen waarin we onze inzichten en wijsheid vereeuwigen in welke creatie vorm ons het beste past.

De puurheid van creatie geeft ons richting om de wijsheid hier in deze tijd te manifesteren.  Het is zo simpel en magisch hoe het werkt en het heeft niets te maken met of je een artiest bent of niet. We zijn allemaal vol van inspiratie.  

Je bent een creator.

Creëren van iets moois, is niet alleen voorbestemd voor kunstenaars, schrijvers en artiesten. Voor mij bezit iedereen de gave om een bron te zijn voor een andere kijk op ons leven hier. Daar gaat het over bij magie, het manifesteren van een andere kijk op leven. Sinds een aantal jaren laat ik me leiden door wat ik doorkrijg en creëer ik als een orakel, mentor of inspirator.

Door te luisteren naar mijn bron en mijn lichaam, bevrijd ik mezelf keer op keer van de angsten en onzekerheden die ik meedraag. Ik heb geleerd om in beweging te blijven en te groeien. 

Mijn wijsheid kan ook jou verder brengen om te herinneren waar je gevangen zit en hoe je weer vrijuit kan leven en creëren. Zodat ook jouw wijsheid anderen kan inspireren te groeien en creëren.

Daar gaat het voor mij om in het leven, om allemaal onze wijsheid te delen. Oprecht, liefdevol en helder.

Hoe wil jij jouw wijsheid vereeuwigen?

Mijn steekwoorden voor de komende periode zijn:

pastedGraphic.png

 Podium 

pastedGraphic_1.png

 Boek 

pastedGraphic_2.png

 Orakelkaarten 

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring