Mission Ritual

Lieve Sister,

Ga jij de komende zes maanden met ons en de rest van jouw sisters verder met het verdiepen van jouw MISSIE en hoe je dat in de WERELD zet?

Wat houdt de Mission Ritual in?

  • Elke maan opnieuw kunnen we samen de energie gebruiken om ons te verbinden met onze eigen Mission.
  • Het ritme gebruiken om meer SH*T gedaan te krijgen en gerichte acties te blijven nemen op weg naar meer expansie en ease in life en business.
  • Accountability voelen van je Sisters zodat de beloofde acties aan jezelf ook echt moeiteloos het universum in worden geslingerd.
  • Een half jaar lang blijvend verbinden met jouw MISSION in SISTERhood.

 

Op deze manier zullen we niet alleen aan en voor ons bedrijf werken maar ook nog beter gaan voelen waar de mannelijke en vrouwelijke energie in ons optimaal kunnen samenwerken. Wanneer bekijk ik de mogelijkheden, wanneer neem ik geïnspireerde acties, wanneer ontvang ik en wanneer leun ik achterover.

 

Check de agenda voor alle data.

 

We starten zo’n dag via ZOOM om 9 uur, rond de middag hebben we een vrijblijvend incheckmoment en we sluiten om 15.30 gezamenlijk de dag weer af en vieren natuurlijk graag de stappen die je gezet hebt in welke vorm ze er waren. De replay’s blijven beschikbaar gedurende dit half jaar zodat je de tips en vragen kunt terugkijken en natuurlijk handig als je er een keer niet live bij kan zijn.

 

We behandelen de vragen uit de groep, er is mogelijkheid om feedback te krijgen en alles wat er verder speelt zal worden gezien en gehoord. 

 

Investering is 288 euro om een half jaar je plekje te claimen.

Is dit wat je nu nodig hebt? 

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Liefs Inge en Sille 

Mission Ritual

288,00 excl. btw

De data staan in de agenda. Je hebt recht op 5 sessies.
Je krijgt een mail met de voor jou geldende sessies.
 
Via ZOOM en de replay’s blijven beschikbaar gedurende dit half jaar.

© 2020 - 2022 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring