Over Inge

Jouw mooie vrouwelijke lichaam is een grote bron van wijsheid. Wijsheid die je je alleen maar hoeft te herinneren en te ontwaken uit haar huidige sluimerende staat. Wat ik te zeggen heb, geeft je de ruimte en vrijheid om die (onbewuste) herinneringen op te roepen en in het NU te plaatsen. 

Mijn werk is een combinatie van kennis en oude vrouwelijke wijsheid. Ik help je los te komen van oude patronen en ballast die in je lichaam verborgen zaten. Ik zal je helpen die ervaringen en emoties te helen die jou er nog steeds van weerhouden om je ware zelf volledig te laten zien en horen. Om authentiek te leven en jouw licht te laten schijnen.

Als klein meisje maakte ik toverdrankjes en vertelde mensen dingen die ze op dat moment niet wilden horen of gewoon niet konden horen. Als vrouw, ziener, heks, priesteres, echtgenote en moeder is het mijn missie om je terug te brengen naar je ware natuurlijke zelf als een krachtige vrouw.

Het is mijn missie dat alle vrouwen

weer te laten herinneren wat hun natuurlijke ritme is door cyclisch te  leven. Om haar te laten ervaren dat ze een onuitputtelijke vrouwelijke wijsheid en creativiteit bezit en daarmee op een krachtige en gebalanceerde manier haar vrouwelijk leiderschap vindt en terugwint en haar eigen bronenergie ontsluit.

Ik ben gepassioneerd over het vertellen van oude (vergeten) volksverhalen, rituelen en de vrouwelijke wijsheid.  De meeste vrouwen hebben geen toegang meer tot deze lessen omdat vrouwen bijna nooit meer over hun menstruatie, het ritme van de natuur, laat staan cyclisch leven praten.  En in de samenleving waarin we leven is het een uitdaging om vrouwelijk te handelen, omdat we onszelf opbranden en de lichaamssignalen negeren die ons vertellen wat de beste tijd is om te rusten, actie te ondernemen, ideeën op te volgen of een moment terug te gaan naar onze basis.  Als we weer naar deze signalen kunnen luisteren en deze signalen begrijpen, ervaren we minder stress, stemmingswisselingen, menstruatieproblemen, het gevoel er niet bij te horen, onzekerheid, gebrek aan energie etc. Mijn missie is om vrouwen een keuze te geven om de wijsheid en inspiratie op te doen. Leef het leven op de vrouwelijke en cyclische manier.  Niet alleen de maan, maar ook het seizoen, weken en dagen hebben cycli waar we gevoelig voor zijn.  En niet te vergeten alle interne cycli die onze energie en emoties beïnvloeden. 

Ik kan me voorstellen dat dit niet het eerste is waar je aan denkt als je op zoek bent naar je doel en meer energie in het leven. Dit is echter mijn speciale talent die het verschil zal maken, je zal inspireren en enthousiast maakt om de vrouw te laten opstaan die wacht op de ruimte en vrijheid om magie te brengen. Mijn manier van werken is geen vastomlijnd product, maar een avontuur in een mysterieuze zwarte doos die weer flow en liefde in je leven zal brengen en het zal je sensuele en vrouwelijke kracht doen ontwaken.

DSC_5227-2

Wat klanten over mij zeggen...

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring