Online Rode Tent

Lieve Sister,

Als wij vrouwen samenkomen op het meest vrouwelijke moment van de maan(d) dan gebeurt er iets magisch.

 

Vrouwen die samenkomen bij donkere maan is een eeuwenoud gebruik in vele culturen die langzaam in de vergetelheid is geraakt.

 

We leven nu in een tijd waar we als vrouwen weer mogen ervaren hoe belangrijk deze samenkomsten zijn.

 

Door deze vorm van sisterhood te eren en terug te brengen in ons leven, eren we nog meer onze vrouwelijke manier van leven en ondernemen zoals alleen wij vrouwen dat kunnen. Harmonie tussen mannelijke en vrouwelijke energie is een belangrijk onderdeel hiervan.

 

Wil je meer weten over waar het vandaan komt kijk dan zeker het filmpje wat Inge hierover op heeft genomen. Ze neemt je ook mee in wat je van een Rode Tent bijeenkomst kunt verwachten.

 

Je mag in De Rode Tent helemaal jezelf zijn, zonder maskers en must-be’s. Je hoeft alleen aanwezig te zijn in die energie, op en in dat moment.

 

En dat is niet alleen zitten op een kussentje en naar een vlammetje staren. We zullen samen thema’s uit het collectief onderzoeken, vertellen uit eigen ervaring en delen wat op dat moment speelt. Deze uitwisseling in de vrouwencirkel en de veiligheid die het samenkomen biedt is de grote kracht van De Rode Tent.

 

Je mag hier jezelf ontkoppelen van de sociale druk die ergens op zit en zonder oordeel te voelen wat er voor jou bovenkomt en wat het met jou doet. Door de herkenning, zie je ook wat er voor jezelf onder de oppervlakte ligt en wat je tegenhoudt. Door het uitspreken en finetunen van deze inzichten voel je meer helderheid om je ook buiten de vrouwencirkel uit te spreken. Zo kan jij de dingen doen op jouw manier en op jouw voorwaarden.

 

Wil jij een rode tent bijwonen dan vind je hieronder de mogelijkheid om je aan te melden.

Inschrijven Rode Tent

Iedere donkere maan kan je deelnemen aan onze online Vrouwencirkel. Meld je hieronder aan om de zoomlink te ontvangen.
Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage naar eigen keuze & vermogen ter ondersteuning van de organisatie. Dat kan door te storten op rekeningnummer NL22 KNAB 0255 3506 51 (BIC KNABNL2H) met vermelding "Rode Tent".
Hartelijk dank! Inge & Sille.
PS je zal na je aanmelding hier eerst nog een mailtje krijgen om te bevestigen, pas daarna krijg je de mail met de info. Niet ontvangen? Check je spam. Dank je wel!
Wij houden je graag op de hoogte via e-mail.*
Wij behandelen je gegevens conform de Privacy-wetgeving*

© 2020 - 2022 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring