Tijd voor vakantievibes….

DSC_4752

Net mijn laatste healing gegeven dus tijd om me klaar te maken voor “family holiday” 

1f970.png

.

Even naar adem happen. Iedereen heeft dat nodig, toch? Even tot jezelf komen. Met niets en niemand iets te maken willen hebben, gewoon even rondfladderen in je eigen bubbel. 

Als pixie 

1f9da_200d_2642.png

 fladder ik graag rond op zoek naar joy en avontuur. Maar dat is niet altijd zo geweest. 

Doe jij dat misschien ook te weinig? Ben je altijd in de weer met anderen? Met dingen buiten jezelf? Ik vroeger ook hoor.

Inmiddels weet ik dat de antwoorden die je zoekt onder de oppervlakte liggen in jezelf. En dat we soms veiligheid vinden in ons verstoppen voor die waarheid. 

Door je tijd te vullen met wat buiten je ligt, hoef je niet naar jezelf te kijken immers. Je hoeft niet stil te staan bij wat zich in jouw diepste diepte bevindt en dat lijkt fijn om die “schaduwen” niet aan te kijken. 

Daarmee ontdek je alleen ook niet hoe krachtig jij als menselijk wezen in jouw kern eigenlijk bent.

En dit kwam ook weer zo mooi naar boven in de healing van vandaag.

Je kunt dondersgoed weten hoe je zelf in elkaar steekt, realistisch zijn en daarnaast in sprookjes geloven en creëren wat fijn en goed is. 

Naar jouw ZIJN kijken is niet altijd leuk. Boosheid en agressie zijn omgekeerde krachten, waarin je verstrikt kunt raken, omdat jou dingen zijn ‘overkomen’. Krachten die jij mag ombuigen naar liefde en vertrouwen. Stel je eens voor dat jij jouw emoties over wat dan ook met dezelfde kracht naar buiten kan laten komen, maar dan in een stroom van liefde. Wat zou dat teweegbrengen?

Ook interesse in een healingsessie of helende retraite? Neem even contact op voor de mogelijkheden 

1f496.png

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring