Tijdens mijn “Path of the Priestess”

DSC_4785

werd ik me zo sterk bewust van de onbewuste sporen die de Sisterwound heeft achtergelaten in de manier waarop vrouwen zichzelf laten zien. Ik zorgde er eerst voor dat ik mijn licht niet meer dimde… en omdat ik voelde dat de meeste van ons bewust of onbewust ons gedrag ook aanpassen aan deze sisterwound in onze business ben ik de Sisterhood gaan introduceren als spiritual business mentor.

Als vrouwen me om informatie over onze evenementen of programma’s vragen, zeggen ze vaak: “Ik vind het moeilijk, of zelfs eng om in een groep met vrouwen te stappen.”  

Dit is een van de kenmerken van de Sisterwound door de competitie waartoe we vroeger gedwongen werden. Die angst voor de andere vrouwen maakt deel uit van ons systeem en het is aan ons om dat te tranformeren. Omdat ik zelf al een weg hierin heb afgelegd voel ik dat wij hierin de rolmodellen mogen worden om de toekomstige generaties vrouwen weer vanuit Sisterhood te laten stralen .

Maar soms is het gewoon nog te snel om in een groep te stappen. Voor Sille en mij voelt deze tijd als een bijzonder moment in de jaarcyslus waar zoveel mogelijk is en die willen we niet voorbij laten gaan door belemmeringen te triggeren. 

Daarom hebben we ruimte gemaakt voor 1-1 EmpowHERment Mentoring.

In deze magische tijd waarin we nog gevoeliger zijn voor nieuwe mogelijkheden en verlangens in Life &Business willen we Vrouwelijke Leiders de helderheid en het potentieel bieden die ze in zich hebben. Om duidelijk de richting te zien om weer met geïnspireerde acties impact te maken met jouw authentieke aanbod.

Wij willen deze tijd onze energie inzetten om meer vrouwen aan te moedigen om hun licht weer helder de wereld in te laten schijnen en met hun business te helpen om een krachtige manier te vinden dat te doen.

Wil jij weer naar volgend niveau in jouw business een dieper niveau van verbinding met jezelf en jouw klanten? 

Plan dan jouw persoonlijke groei met ons! DM voor de link of meer informatie.

Het is niet altijd gemakkelijk in je eentje die stappen te zien en te zetten, maar het is altijd de moeite waard.  

pastedGraphic.png

 Durven te kiezen voor meer. 

pastedGraphic_1.png

 Jezelf de hulp gunnen om nog meer impact te maken.

pastedGraphic_2.png

 Kiezen voor jouw intuïtie in je business ook of juist als dat heel anders is dan want ons geleerd is.

Dit is voor mij een grote kwaliteit van vrouwelijk leiderschap 

pastedGraphic_3.png

Kies jij voor jouw groei in de magie van dit seizoen? Let me know en dan gaan we hiermee verder in een persoonlijke Empowerment Sessie.

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring