Van Superwoman naar Be A Woman

DSC_6239

Verlang je naar meer tijd voor jezelf om gewoon de vrouw te zijn waarvan je diep van binnen voelt dat ze mag stralen?

Ervaar je nu dat jouw werk en jouw to-do-list voor je gezin bepaalt hoe jouw dag eruit ziet? 

Als moeder van drie wervelwinden van kinderen weet ik als geen ander hoe druk het moederschap is.  Zeker na de komst van nummer 2 zakte ik elke avond uitgeput op de bank naast mijn man, we keken wat tv en ik bleef net iets te lang wakker omdat ik nog borstvoeding gaf. Resultaat: altijd moe, ploeteren om mijn to-do-list gedaan te krijgen en veel te weinig genieten van mijn lieve gezin. Omdat ik altijd 1 brok energie was klopte deze vermoeidheid niet met de verwachting die ik had van het moederschap. Want als thuisblijvende moeder heb je toch zeeën van tijd? Het voelde alsof ik alles tegelijk moest doen om het thuis op rolletjes te laten lopen, waardoor ik weinig voldoening had van wat ik deed. Het voelde alsof ik superwoman moest zijn en ik snakte naar meer rust in mijn drukke moeder leven. 

Dit moest anders. Ik wilde met volle aandacht voor mezelf van mijn gezin genieten. 

Ik ben weer begonnen met werken bij een sportschool zodat ik weer mijn waarde en passie kon uitdragen. Door meer harmonie te creëren in mindset, voeding en sport kon ik mezelf weer opladen. Gaandeweg kreeg ik steeds duidelijker wat mijn echte talent was en waar ik het verschil kon maken. Een leerproces waarin ik blokkades heb overwonnen en waardevolle lessen heb geleerd. Maar bovenal mocht ik weer voelen een vrouw te ZIJN. Want laten we eerlijk zijn: Vrouw ZIJN is al meer dan genoeg.

Bij mij heeft dit proces heel wat tijd gekost en daardoor weet ik nu waar het echt om gaat. Ik gun het jou om direct je kracht en energie weer te voelen en lekker in je vel te zitten. Want mijn kracht ligt erin dat ik met een hoge dosis aan positieve energie en een nuchtere aanpak andere vrouwen weer in hun kracht mag zetten. Ik wil je samen mijn mijn zus omringen met andere vrouwen die allemaal actie willen ondernemen om hun vrouw ZIJN te omarmen en uit te dragen in life en business. De veiligheid van een Sisterhood om te inspireren, te delen en onze krachtige inzichten delen we graag me je in de besloten Facebookgroep [https://www.facebook.com/groups/558175075405998/]. 

Hierin mag jij helder krijgen welke invulling jij wilt geven aan jouw leven en dat je met kleine aanpassingen heel veel meer energie uit je leven haalt. Een essentiële voorwaarde hiervoor is dat jij 100% jezelf bent. Het is zo waardevol om met liefdevolle aandacht er helemaal voor jezelf.

Voelt dit alsof dit over jouw leven gaat op dit moment?

Klik op de link om je in te schrijven en als je het jezelf gunt, tag ook meteen een lieve “SuperWoman” en doe samen mee!

Be A Woman, Inge Spanjaard

Laat een reactie achter

© 2020 - 2023 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring