Vrouwen zijn geen machines…

DSC_5049

Ik lees tegenwoordig zoveel BS over hoe de perfecte cyclus eruit zou moeten zien. Vooral de druk die erop wordt gelegd om regelmatig te zijn. Als je een natuurlijke cyclus hebt is dat mission impossible!! 

Want ik zal je meteen een geheim verklappen? Mijn cyclus is echt niet perfect! 

Ik wandel niet gelijk met de cyclus van de maan en afhankelijk van mijn agenda en de druk of ontspanning die ik heb, past mijn cyclus zich aan. 

Mijn gezondheid is het allerbelangrijkste en ik wil lekker in mijn vel zitten met alle uitdagingen die er op mijn pad komen. Dat lukt niet elke dag even goed, maar het belangrijkste is, ik ben me er van bewust. En voel ik dat ik geen alignment heb… dan handel ik daar zo goed mogelijk naar. 

Jouw cyclus is namelijk een soort zelftest van hoe je energetische en mentale gezondheid ervoor staan. Je aandacht zou dus daar moeten liggen en niet op het oordeel over de perfecte cyclus, want de perfecte cyclus past zich aan aan jou.

En die kennis wil ik doorgeven, bewustzijn over de shifts in je cyclus, signalen over jouw gezondheid en de vrouwelijke wijsheid daarover weer doorgeven. We leren namelijk niets over balans in je cyclus op school! En vaak vanuit huis ook niet echt.

Ik wil je geen trucje aanleren maar vooral de signalen die je lijf je geeft (en die je geleerd hebt om te negeren) te herkennen. 

Het gaat om elke dag te kiezen voor je hoogste niveau in ZIJN wie je bent. 

Dat gaat soms over bewustwording of keuzes maken en soms over Healing & Clearing om in beweging te blijven in wie je bent.

Be a Woman 

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring