Wees niet bang voor jouw vrouwelijke oerkracht

DSC_5572-bewerkt

Die heb je niet voor niets meegekregen. 

Die stuwt je vooruit. Het enige wat jij hoeft te doen is te accepteren dat jij JIJ bent. 

De afgelopen dagen stonden in het teken van de donkere maan energie. Die kan wat zwaarder gevoeld hebben dan nu het echt nieuwe maan is met haar frisse uitstraling en energie.

Wat heb jij ervaren in jouw “donkere dagen”? Kun jij uit jouw ‘nare’ ervaringen uit het verleden jouw positieve lessen zien? 

In welke fase je ook zit op dit moment, ga aan de slag om jezelf te openen. Jouw krachten te ontdekken. Jouw mindset om te zetten van negatief naar positief, jouw stralende toekomst te zien alsof deze nu al werkelijkheid is. 

Zet dagelijks fijne en goede dingen in jouw ‘cloud’. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten, jouw omgeving en de hele wereld. 

Ook al is de situatie nu nog niet daar, je zult zien dat de universele wetten werken. Stapje voor stapje zul je dichterbij dat toekomstplaatje komen als je bereid bent aan jezelf te werken. 

Er zit transformatie in de lucht. Het is aan jou om hier vorm aan te geven. Geloof in jezelf, vertrouw jezelf en het universum en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je het samen met mij doen? Neem gerust contact met me op 

1f618.png

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring