Wie heeft de macht?

DSC_5184

Veel vrouwen hebben hun leven lang geprobeerd te slagen door ‘het te maken’ in een mannenwereld. Maar ik zie dat dit mag en gaat veranderen – steeds meer vrouwen realiseren zich ook dat de meer masculine manier van werken niet langer houdbaar is. We zijn op weg naar een wereldwijde verschuiving die mystici door de eeuwen heen hebben voorspeld: de terugkeer van de moeder en de opkomst van het heilige vrouwelijke. 

In mijn werk doe ik een oproep aan vrouwen om op te staan, hun talenten te claimen, hun waarheid te vertellen en te leiden “the female way”. 

Sta op voor jezelf, sta op voor mij want als jij eerst opstaat, sta je op voor vele. 

Sta op als:

– een vrouw die zichzelf niet klein houdt om anderen een beter gevoel over zichzelf te geven,

– een vrouw die weet dat ze niet haar uiterlijk, haar seksualiteit of haar carrière is,

– een vrouw weet dat ze alleen sterk is… maar samen in sisterhood zijn we grensverleggend. 

Female Empowerment is niet dat we, door ons super vrouwelijk en verleidelijk te kleden onze seksualiteit, kracht en waardigheid terug nemen. 

Nee, Female Empowerment voor mij is een innerlijk pad voor het helen van de onzekerheden, de angsten en de beperkende overgeërfde patronen, die vrouwen ervan weerhouden hun aangeboren talenten en wijsheid te vertrouwen. 

In de afgelopen jaren heb ik door eigen ervaring en studie, verschillende tools, rituelen en oefeningen verzameld om vrouwen te inspireren om naar hun intuïtie te luisteren en ernaar te handelen, de moed te verzamelen om gezien en gehoord te worden. 

Female empowerment is je waarde kennen en de wereld om je heen te helen door eerst aan jezelf te werken en vertrouwen te krijgen dat jij van binnenuit straalt.

Benieuwd naar hoe dit ervoor jou uit ziet? Neem eens contact met me op voor de mogelijkheden.

Zoek jij een spreker voor je evenement en/of spreekt dit onderwerp je aan voor jouw bedrijf? Ik sta graag op jouw podium dus vraag naar mijn beschikbaarheid.

Liefs Inge 

Laat een reactie achter

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring