De wombhealing is een heel mooi cadeau aan jezelf en voor iedere vrouw!

Ons lichaam is een bijzonder iets. Als we ons goed voelen hebben we tonnen energie en als we iets mankeren gaat ons lichaam aan de slag zodat we er zo min mogelijk last van hebben.

Daarin zijn we zo goed dat we soms niet door hebben dat er in ons iets energie vraagt omdat we het heel goed kunnen maskeren. Het resultaat is vaak dat we wel voelen dat onze energie wat minder is maar kunnen daar niet precies de vinger opleggen.

Je zult wellicht al meerdere dingen geprobeerd hebben om hier overheen te komen. Weer een nieuwe poging kan daardoor allerlei bezwaren opwerpen dat dit toch niet het goede moment is enz. enz. Zonde want je lijf schreeuwt om healing en durft tegelijkertijd niet de bekende situatie los te laten.

Omdat je lijf mogelijk al langere tijd in survivalmodus staat en aan het overleven is als het gaat om de vrouwelijke, sensuele en creatieve kracht die jij als vrouw bezit. Je lijf voelt moe en heeft geen energie meer voor nog “een aanval” waardoor het liever geen verandering wil (ten goede of ten kwade). 

Wanneer je uitreikt voor een wombhealing is dat vaak vanuit een gevoel dat je verandering wilt in jouw levensenergie. Je kan je verdoofd voelen, of je voelt dat je veel emotie meedraagt die je niet kunt plaatsen (zelfs op momenten niet eigen voelen). Het kan heel subtiel zijn maar ook voelen als gebrek aan energie om op te staan en je dagelijkse dingen te doen. Het is dan ook moeilijk op te laden en die blokkade wil je opheffen alleen lukt dat zelf niet. 

Op basis van dat gevoel heb je nu een eerste stap gezet om je te informeren naar een andere manier en kunnen we een eerste gesprek hebben.

Wat klanten over mij zeggen...

Wat is mag je verwachten:

  • De eerste sessie (via Zoom) gebruiken we om ons voor te bereiden op de dag van de wombhealing. Ik zal onder andere een cardreading voor je doen om fysiek en energetisch bewustzijn te duiden. Deze krijg je ook via whatsapp doorgestuurd met foto’s en beschrijving. Verder maak ik een begin om je beter bewust te laten worden van de signalen en lichamelijke boodschappen die er al zijn.
  • De tweede sessie is de wombhealing. Deze dag staat in het teken van jouw lichaam met een reiniging, Womb Blessing en Energetische Wombhealing. Dit kan zowel bij jou thuis of bij mij in Nederland. (Dit is allemaal uitwendig en jouw heilige delen zullen niet worden aangeraakt).
  • Met minimaal een week ertussen hebben we onze afsluitende sessie via ZOOM. Je zult merken dat na een dag of drie de healing nog doorwerkt en dat er daarna mogelijk nog dingen in de “leegte” opkomen. Het is fijn om te weten dat je in de periode erna nog opgevangen en ondersteund wordt om in het nieuwe te groeien. Ik vind de integratie van de wombhealing erg belangrijk en wil daar uitgebreid aandacht voor hebben.
  • Vanaf jouw definitieve JA tot het einde van onze samenwerking heb je onbeperkte mogelijkheid om via whatsapp of mail je vragen te stellen en dingen te delen waarin je angsten, kwetsbaarheden of twijfels bovenkomen. Juigmomenten zijn natuurlijk ook welkom. Ik zet je in mijn energieveld en geef je de veiligheid om te helen en groeien in jouw proces.

De wombhealing is altijd op maat en zal naast de gouden draad zoals hierboven beschreven altijd uniek verlopen.

Jouw bijdrage is € 999,00 excl. btw.

© 2020 - 2024 Be A Woman | KvK: 66215374 | btw-ID NL001768251B22 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring